Безплатна доставка до офис над 139лв.
BorianaSport.com

BORIANASPORT е Българска спортна марка създадена през 2015 година. Ние предлагаме висококачествени спортни облекла със съвременен дизайн, които по нищо не отстъпват на вече утвърдени марки в световен мащаб. Съсредоточени сме върху производството на ежедневно спортно облекло.

Производство - Гр. Крумовград

- Работим изцяло и само с високо качество платове и материали, което е гаранция за крайния продукт.Разполагаме със собствен производствен отдел, както и вътрешен отдел за контрол на качествотo.

За магазина: 

Ние от оналйн магазина BorianaSport.com ценим високо нашите клиенти и коректните отношения, затова сайтът предлага продукти с гарантирано качество и доказан произход. За да елимираме най-големия проблем при онлайн пазаруването - трудното пробване на дрехите - ние ти предлагаме много евтина доставка до офис и адрес за България, както и дълго право на връщане и замяна.

Само 2 прости изисквания:

- дрехата да е със запазен търговски вид (моля те, не премахвай етикета)

- да се свържеш с нас на посочения телефон в сайта.  


Защо да изберете нас ?

- Borianasport.coм е един от доказаните онлайн магазина за дамски, мъжки и детски спортни екипи, като се  опитваме да пускаме нови спортни модели всеки месец. 

- Стараем се да ви предоставим разннобразие от спортни екипи с отлично качество на възможно най-ниската цена. 

- Отдаваме значение на малките детайли, което прави разликата между нас и останалите масови търговци. 


Със спортни екипи от нашия онлайн магазин ви гарантираме комфорт и удобство. Екипът ние е на постоянно разположение всеки ден от понеделник до петък от 09:00 до 18:00 в очакване на вашите запитвания и въпроси.


Ние имаме за цел да предоставим на нашите клиенти висококачествени продукти, най-доброто обслужавне, отлични цени и бързи доставки.!


"Боряна Спорт - БС" ЕООД  • Обслужването на клиенти се извършва от понеделник до петък, от 9:00 ч. до 18:00 ч.
  • Поръчки може да правите 24 часа в денонощието.
  • Обработване на поръчки: понеделник - петък.
  • Поръчките от събота и неделя се обработват в понеделник.
  • Клиентските отстъпки не са валидни за продукти в промоция или с намалена цена!