Безплатна доставка до офис над 139лв.
BorianaSport.com

БЕЗПРОБЛЕМНА ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

В Борианспорт рискът от онлайн пазаруването е сведен до минимум!

Mожете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в без ограничение във времето стига продукта да отговаря на условията, които СМЕ ПОСОЧИЛИ ПО-ДОЛУ ( ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ )

ЗАМЯНА

Ако желаете да замените получения продукт за друг размер или друг артикул, моля, свържете се с нас на тел: 0882 098 777, за да Ви обясним как ще извършим замяната.

Това, което Вие трябва да направите, е да изпратите пратката си към нас без наложен платеж до офис на спиди, еконт или до адреса, който ще Ви дадем. Можете да го направите с избрана от Вас куриерска фирма. Вие поемате транспортните разходи по изпращането на пратката към нас, а ние поемаме отговорността да получите обратно продукта по замяната. Условието, на което трябва да отговаря дрехата, е да не е носена, прана или гладена, да не е преминала през никакви обработки и действия, които нарушават целостта й, както и да бъде изпратена с оригиналните опаковка и етикети (без те да са свалени). 

Моля, не премахвайте етикета от дрехата преди да сте я премерили.

Преди да предприемете каквито и да било действия, трябва да се свържете с нас на тел: 0882 098 777


ВРЪЩАНЕ

Mожете да замените или върнете всеки закупен от нас продукт в без ограничение във времето стига продукта да отговаря на условията, които ви посочваме по долу.

Имаме само 2 важни условия:

1)      Артикулът да няма следи от третиране - да не е носен, пран и/или гладен

2)      Артикулът трябва да е със запазен търговски вид и да бъде придружен с оригинални опаковки и етикети (без те да са свалени!)

Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно от куриерска фирма или по банков път в рамките на 2 работни дни!

Ако има някакъв проблем с пратката, която сте получили - неподходящ размер или просто не Ви харесва и не отговаря на очакванията Ви - моля, свържете се с нас на тел: 0882 098 777.  Ние ще Ви обясним подробно всички детайли и начина за замяна или връщане. 

Ако желаете да върнете закупен от нас артикул, то трябва да се свържете с нас на тел: 0882 098 777. Ние ще Ви обясним как да направите за връщане на продукта. Отново можете да го изпратите до офис на спиди, еконт, адрес или да използвате услугите на избрана от Вас куриерска фирма. След като получим върнатата пратка, ние ще я прегледаме внимателно, за да се убедим, че отговаря на изискванията за връщане (да не е носена, прана или гладена, както и да е с оригиналните опаковка и етикети). След това, в рамките на 2 работни дни, ще възстановим сумата по куриерска фирма или по банков път на посочения от Вас IBAN.

 МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС ПО ТЕЛЕФОНА!

Благодарим Ви! :)